Aan het eind van mijn dag houd ik altijd een stukje werk over.

Als bewindvoerder hebt u doorgaans een caseload van zo’n 70 cliënten. Voor al die cliënten regelt u de financiële zaken. Na de intake hebt u zo’n 17 uur per jaar om aan een dossier te besteden. Naast het betalen van de huur, een wasmachine die kapotgaat, de dierenartsrekening en noem maar op, moet u in deze tijd bijvoorbeeld ook verzekeringen afsluiten en actueel houden. Schades afhandelen. Of in een enkel geval een woning verkopen.

 

Niet voor niets ervaren veel bewindvoerders een hoge werkdruk. Want er is maar weinig tijd om al deze zaken goed te regelen. En de belangen die er spelen zijn groot. Het gaat tenslotte om het geld van uw cliënt. Dat aan u is toevertrouwd. En dat vertrouwen wilt u waarmaken.

Ieder z’n vak

Financiële producten zijn onze specialiteit. Wij sluiten dagelijks verzekeringen en hypotheken af. Adviseren over beleggingen. Handelen schades af. Wij kennen de verzekeringen en de verzekeraars. Vinden soepel onze weg in het woud van de financiële dienstverlening. We weten van de addertjes onder het gras, van de risico’s en de valkuilen. Wij bijten ons vast in een financieel vraagstuk totdat we een passend antwoord hebben gevonden. Dat is ons vak.

 

Wij gebruiken onze kennis graag om u te adviseren. Samen met u kijken we naar de volgende zaken:

  • Hoe zit het met uw kennis van financiële producten?
  • Wat loopt goed en waar loopt u vast?
  • Wat kost (te) veel tijd?
  • Welke werkzaamheden zijn te automatiseren?
  • Wat doet u zelf en wat kunt u beter uitbesteden om kosten te besparen?

Kortom: waar zitten de verbeterpunten in uw werkprocessen rond financiële producten? Waar is de winst te behalen?

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen?

 

Wij gaan graag met u in gesprek! 

Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie