Wij delen onze kennis graag met u.

Als bewindvoerder regelt u andermans financiële zaken. Een belangrijke taak. En vaak een flinke uitdaging. Want de financiële wereld is groot. En het is als bewindvoerder bijna onmogelijk om overal verstand van te hebben. Dus staat u regelmatig voor een situatie waarin u misschien het gevoel hebt over onvoldoende kennis te beschikken om een goede keuze te maken. U kunt bijvoorbeeld wel lezen wat er in een polis staat, maar wat betekent dat nu eigenlijk in de praktijk?

Wij trainen bewindvoerders. Op het gebied van allerlei financiële zaken. Persoonlijk of in groepen. InCompany of tijdens open cursussen. We hebben standaard trainingen over specifieke onderwerpen en kunnen indien gewenst ook een training op maat samenstellen. Zo geven wij u een solide basis om uw cliënt goed van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijke begeleiding

Begint u net als bewindvoerder? Wat moet u dan eigenlijk weten om uw werk goed te kunnen doen? Wij maken u graag wegwijs in de verschillende financiële producten. Ook kunnen we u helpen om standaard werkzaamheden op een slimme manier in te richten, zodat u meer tijd overhoudt om aan uw cliënt te besteden. Loopt u vast met een specifiek dossier? Wij kijken graag met u mee. 

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een training op maat. 

PE-trainingen

Naast persoonlijke begeleiding, verzorgen we, in samenwerking met BewindSupport ook trainingen in het kader van Permanente Educatie. Een aantal keer per jaar kunt u zich inschrijven voor deze cursussen. Ook een InCompany-training behoort tot de mogelijkheden. De cursussen zijn in het kader van de Permanente Educatie gecertificeerd door de BPBI, NBPB, NBBI en RvR. 

We bieden de volgende trainingen standaard aan: 

Help! Mijn cliënt heeft een eigen woning

Verzekeringen van A tot Z

We kunnen ook een training op maat verzorgen over specifieke financiële producten.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie